Εισήγηση από τον Κοινωνικό Λειτουργό κ. Θ. Βλάχο, με θέμα :"Παρουσίαση του Ξενώνα Κακοποιημενων Γυναικών του Ε.Κ.Κ.Α

Σήμερα στις 20.00 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, το Ε.Κ.Κ.Α. συμμετέχει στην εκδήλωση του "Bios Coop Κοινωνικός Καταναλωτικος Συνεταιρισμος Θεσσαλονίκης για τη Γυναίκα". Θα γίνει εισήγηση από τον Κοινωνικό Λειτουργό κ. Θ. Βλάχο, με θέμα:

"Παρουσίαση του Ξενώνα Κακοποιημενων Γυναικών του Ε.Κ.Κ.Α."

Σήμερα, στις 20:00, συντονιζόμαστε στην FB page του Βίος Coop ή στο zoom link και παρακολουθούμε την e-εκδήλωση για την Διεθνή Μέρα Γυναίκας!

Θα γίνουν σύντομες εισηγήσεις από: •την Άσπα Παπαφιλίππου (πρόεδρος ΔΣ του Βίος Coop): "Η θέση της γυναίκας στη σημερινή ελληνική κοινωνία", •την Αθανασία Νούνη (νοσηλεύτρια στο Ιπποκράτειο): "Η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα", •τον Λεωνίδα Οικονομάκη (διδάκτωρ κοινωνικών και πολιτικών επιστημών): "Η θέση της γυναίκας στις κοινότητες των Ζαπατίστας στην Τσιάπας του Μεξικό", •τον Μάνο Παπαδάκη (σκηνοθέτης): παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Το Παγόβουνο», και •τον Θεολόγο Βλάχο (κοινωνικός λειτουργός): "Παρουσίαση του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του ΕΚΚΑ". Θα υπάρξουν σύντομες παρουσιάσεις των πέντε γυναικείων συνεταιρισμών που συνεργαζόμαστε. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Γιώτα Παππά (μέλος του ΔΣ του Βίος Coop). Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλες/ους και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω:-Ζoom, στον σύνδεσμο:#0000ff;" href="//us02web.zoom.us/j/81229793545 -FB live από την σελίδα του Βίος Coop FB event:href= https://www.facebook.com/events/3940156189375702/?active_tab=about H εκδήλωση θα αναμεταδοθεί live και από τις σελίδες Enallaktikos.gr , Alterthess , Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας