Το ΕΚΚΑ σταθερά δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας!

Το κλιμάκιο του ΕΚΚΑ συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας στην Θεσσαλία και ειδικότερα κατοίκων από τα χωριά Μεταφόρωση, Αγία Τριάδα, Μαραθέα, Κοσκινάς, Βλοχός που επλήγησαν βαρύτατα από την κακοκαιρία!

Τα στελέχη του ΕΚΚΑ, αφού συνεργάστηκαν με τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ, κ. Παπαγεωργίου, αρμόδιο για θέματα ψυχικής υγείας & συντονιστή για την περιοχή της Καρδίτσας, την Δημοτική Αρχή Μουζακίου, εθελοντές της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών (ΕΨΥΚΑ), επαγγελματίες των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, εθελοντές κατοίκους του χωριού, κλπ, και συνέβαλλαν στην οργάνωση των αναγκαίων ενεργειών (εξασφάλιση λεωφορείων, μεταφορά προσωπικών ειδών πολιτών, ιατροφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης που υπήρχαν στο Γυμνάσιο-προσωρινό χώρο διαμονής, κλπ) υποδέχθηκαν στην Μαθητική Εστία Μουζακίου τους πληγέντες συμπολίτες μας, που διαμέναν (6-7 ανά σχολική αίθουσα) προσωρινά φιλοξενούμενοι στο Γυμνάσιο Φαναρίου και φρόντισαν για την εγκατάστασή τους σε ατομικά δωμάτια, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα διαβίωσης των συμπολιτών μας σε αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες!

Οι πολίτες που είχαν δεχθεί από διάφορους «καλοθελητές» και παραπληροφόρηση για τις συνθήκες της Δομής, δήλωσαν ικανοποιημένοι με τον νέο χώρο διαμονής τους και ευχαρίστησαν με θερμά λόγια τα στελέχη του ΕΚΚΑ για την μεταφορά τους στην Δομή, την απόλυτη συνέπεια τους σε ότι δεσμεύτηκαν, για την εγκυρότητα των όσων πληροφορούσαν και για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για εκείνους!

Αυτά τα λόγια είναι η συγκινητικότερη αναγνώριση της προσπάθειας του ΕΚΚΑ για ουσιαστική παρουσία στις κρίσιμες καταστάσεις!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!